PÁRKAPCSOLATI NEHÉZSÉGEK MEGÉRTÉSE ÉS KEZELÉSE

Azok számára indítunk csoportot,
- akik párkapcsolati problémáik miatt szenvednek,
- akik e problémák megoldása érdekében már eddig is sokat tettek,
- mégis elégedetlenek az elért eredménnyel,
- akik nyitottak meglévő nehézségeik alternatív megközelítésére.

Pszichodramatikus eszközöket és nonverbális technikákat kínálunk a makacsul ismétlődő konfliktusok kezelésére, leküzdésére.

www.parkapcsolat-pszichodrama.hu

Önismereti fejlődést is megcélzó csoportunk indítását 2012 őszére tervezzük. A mindenkori témához igazodva, dramatikus, mozgásos, játékos és rögtönző elemekkel dolgozunk. Az első fázis három hónapon át, kéthetente, öt órás blokkokban zajlik, csütörtökönként 17-től. Igény esetén tovább folytatjuk. Óradíj (terembérlettel): 1.400 Ft. Helyszín: az Oázis (Budapest, Blahától két percre). Érdeklődés, jelentkezés a csoportvezetőknél:

Hubainé Muzsnai Márta PhD        Dr. Zentai Ágnes
klinikai szakpszichológus,       pszichodráma vezető,
pár- és családkonzultáns         jogász, mediátor
+36 (30) 65 75 675               +36 (20) 967 3941
este 20 és 22 óra között

Téged hívunk, ha párkapcsolatodban elakadtál. Ha a másik helyében lenne egy-két jó ötleted, mutasd be, hogy Te mit tennél! Mögé nézünk a helyzeteket kísérő érzéseinknek, s annak is, hogyan érezhet a párunk. Azokat is hívjuk, akiknek jelenleg nincs párkapcsolatuk, de van egy ismétlődő „forgatókönyve” annak, ahogy a kapcsolat elromlik, meg­szakad. Tudjuk, hogy a nők könnyebben szánják el magukat ilyen munkára, ezért férfiak jelentkezését különösen is várjuk, hiszen fontos, hogy a férfi szempontok is megjelenjenek.

CsatolmányMéret
Hirdetés-Párkapcsolati problémák.pdf160.95 KB